Vandaag kwam ik een artikel in de New York Times tegen met de titel You’ve Got Voice Mail, but Do You Care?

Dit artikel gaat over hoe de jongere generatie (volgens de schrijver dan) omgaat met nieuwe technieken met als gevolg dat voicemail steeds minder effect heeft. Ik zelf realiseerde me ook dat er op het moment een stuk of 5 berichten in m’n voicemailbox staan die ik nog niet afgeluisterd heb. Mijn welkomstbericht zegt ook heel eerlijk: “Als je geluk hebt luister ik dit af”. Ik zie aan de nummerherkenning wie heeft gebeld en bel terug of heb ondertussen vaak al een sms van die persoon gehad en beantwoord.

Sowieso reageer ik vaak sneller op emails, sms of berichten via twitter, msn of skype. Met alle moderne mogelijkheden en telefoons die continu internet hebben is voicemail misschien inderdaad achterhaald? Wat mij betreft eigenlijk wel, maar ik zou zeggen: lees het artikel zelf maar eens.

One thought on “Het einde van voicemail ?

  1. Heel ergerend als je dat hele “verhaal” opnieuw moet vertellen. Misschien us het de reflex die je moet hebben.

Comments are closed.