Tijd voor weer eens een nieuwe update over het project Plastische Chirurgen. Ondertussen is de ranking al weer flink gedaald. Ik vind de site in Google nu ergens weer in de buurt van het 130e resultaat.

Schijnbaar bestaat er dus inderdaad een soort van sandbox? Ondertussen gaan we lekker door met meer content, meer linkjes en allerlei kleine wijzigingen. Het patroon klinkt in elk geval bekend. In eerste instantie een goede positie, dan een daling om uiteindelijk weer (hopelijk) goed terug te komen. We wachten af. Mede van invloed zou kunnen zijn dat ik de RSS feed heb aangemeld bij een paar sites als feeds4all.com. Regelmatig zie ik m’n eigen content daar nu hoger ranken dan de site zelf. Ik begin dus te twijfelen of dat wel zo’n goed idee is voor een vrij jonge site zonder enige autoriteit.

Positief is wel dat het verkeer wat van Google niet meer komt, ondertussen van Live en Yahoo wel begint binnen te komen. Ilse mis ik nog volledig in de statistieken, dus volgende week staat die op de planning om eens te analyseren. Ondertussen is er wel een nieuwe categorie toegevoegd, namelijk Beroemdheden. Hier zullen regelmatig Voor en Na fotos van beroemde mensen in komen.